-

Allmänt  /  2  Kommentarer
 
 
Tackar världens finaste för denna goding, som jag suktat efter dig ♥
 
 

Preppar för lilleman

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
 
 
Jag har nu börjat tvätta upp alla lillemans prylar som vi köpt och fått hittills, kläder, sängkläder, handdukar, ja allt helt enkelt. Det är svårt att förstå men om mindre än två månader så är han mest troligt, förhoppningsvis här med oss.
 
 

33+0

Allmänt  /  1  Kommentarer
 

Middag

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Efter att ha vandrat omkring på Willys på tok för länge med Linnéa och en snabbvisit inne på systemet så for jag och plockade upp finaste på jobbet, vi for hem osså drog jag ihop en chiliconcarne med färska tomater, paprika, kidneybönor och vitabönor, blev rätt gott faktiskt & medan jag pulade på med den så gjorde A egna semlor, fast med vaniljkräm istället för mandelmassa, har inte hunnit smaka dessa än men han själv blev himla nöjd så dom blev säkert kanon goda dom också.
 
Efter en sväng till A´s föräldrar så har vi nu landat i soffan och mina ögon går i kors så jag lär nog krypa i säng ganska snart, jag längtar nästan. *tröttmössa*.
 
Imorgon är det fredag och vad jag vet så har vi inga som helst planer förns på Lördag då vi troligen ska på hamsta. Rätt skönt med förhoppningsvis en lugn helg utan en massa stök och bök, det känns som att jag behöver det nu, bara få vara i min lilla bubbla och ta de lugnt.
 
Men ja, jag säger väl godnatt nuja & sov så gott alla goa glada. Kram! 
 
 
 
 

Ett minne blott

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
  
- Att sova hela nätter är för längesedan ett minne blott, kan inte minnas senast jag fick det som kallas för skönhetssömn, men det är väl en förberedelse inför vad som komma skall.
Jag tror dock att det kommer kännas bättre att bli väckt av en mini-ante som är utanför magen än en mini-ante som ligger där inne och flaxar, eller varför inte bli väckt utav en överfylld kissblåsa (som lilleman dessutom tycks tycka är svinrolig att boxa på), värst är dock att jag känner mig som en övergödd flodhäst när jag försöker ta mig ur sängen på ett smidigt vis klockan 3 på natten för att tömma blåsan, eller kanske äta något, och samtidigt försöka att inte väcka världens finaste kille, sambo och blivande pappa som sussar sött.
V 32+6
 
Idag är det torsdag, jag är tröttast i världen men trälar på ändå, tvättar upp kläder åt lilleman, städar, kollar på tv och sånt vanligt trams, tänkte lägga mig och vila mina blå ganska pronto så att jag orkar med eftermiddagen/kvällen, vad nu den har att erbjuda.
 
Önksar er alla en fortsatt fin Torsdag och hoppas på att ni är piggare än vad jag är, med vänliga hälsningar Sid.
 
 
 

Hemma

Allmänt  /  0  Kommentarer
 

22år

Allmänt  /  0  Kommentarer
-Kanske världens sötaste bukett som jag fick av Andreas föräldrar igår pryder nu vårt vardagsrum, så fin ♥
 
Så har jag påbörjat min andra dag som 22åring, hur känns det? 
Precis som vanligt.
Jag pluggar, kokar potatis så jag ska få i mig någon lunch, städar, ja, jag gör sånt jag alltid har gjort helt enkelt. 
 
Så ja, mina vänner - en helt vanlig dag, precis som alla andra dagar, de enda "speciella" eller utstickande jag ska göra idag är att åka på föräldrarutbildning, de är andra tillfället nu av fyra och jag tycker de känns rätt bra och nyttigt att få gå på dehär.
 
Vad händer annars i mitt liv? Magen växer, eller ja, hela jag växer känns de som, skolan är i full gång igen, jag jobbar i den mån jag kan och orkar, lilleman är beräknad att komma om cirka 1.5månad, skrämmade och spännande tanke, det känns som att det skulle kunna hända när som helst nu iprincip, man vet ju aldrig, och jag tycker inte om att inte veta saker, det är första gången någonsin som jag har 0 kontroll över något som händer och kommer hända med min kropp, fränt och läskigt. Ibland så önskar jag dock att jag på riktigt vore Sid i ice-age (inte bara till utseendet) och att mitt största problem var min illaluktande mormor, men så är inte fallet nu, och de kan väl finnas en tjusning i det också egentligen, de gäller bara att finna den.
 
Jag vill avsluta detta inlägg med att tacka alla vänner, ovänner, nära och kära för alla gratulationer och otroligt fina presenter, preggot är glad och känner sig lyckligt lottad, de är nästan så att lycklig är en underdrift t.om.
 
Nu mina kära vänner ska jag försöka - ännu gång, att hålla igång dehär med bloggen igen, de är inte min starka sida men men, kram på er så länge iallafall!