Lussekatter

Allmänt  /  3  Kommentarer
 
 
 
- Eftersom min kära badpojke inte gillar russin så fick det bli lussekatter med pärlsocker istället
 
 
 
 

Ny vecka och tvåsiffrigt

Allmänt  /  0  Kommentarer
 

Äntligen

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
 
 
Igår så fick jag ett av mina "jävlar-anamma-ryck" och gjorde klart i sovrummet, fick hjälp utav pappa med fondväggen och sedan körde jag resten av rummet själv, tapetserade, städade undan, skruvade ihop sängen och grejade, sååå skönt att det äntligen är klart och inatt har vi sovit vår första natt där inne, kändes konstigt, men bra, bra konstigt helt enkelt :)
 
 

Frukost och finbesök

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
Fick finbesök av Elin och Qream imorse som kom hit och surrade å käkade frukost med mig, vi har även varit bort på handlarn och köpt mjölk för att jag ska baka lussekatter senare idag, har fått ett tips om ett bra recept utav en annan Elin som jag tänkt pröva på! Ska bli spännande å se hur de går.. 
 
Nu sitter vi bara i soffan, kollar på dåliga tvprogram och surrar ännu mer.
 
 
 
 
 

-

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
 
 
Så var denna helg över, äntligen, typ så känns de. Nu vill jag ha en ny vecka med nya tag.
Idag är det iallafall andra advent, så jag har tänt det andra ljuset i köket också har vi käkat middag framför tvn, jag fick en craving på honungsmelon, druvor och rostbiff, potatissallad är jag dock inte speciellt förtjust i så den satt jag mest bara och petade i, men resten - mums.
 
Nu vankas de strax läggdags å de är nästan så jag längtar, är så otroligt slut och det känns sååå skönt att jag har en helt ledig dag imorgon också, inget jobb, ingen skola, ska måla taket i sovrummet och slipa ner det vi spacklat, sen ska jag bara finnas och bara vara.
 
Kram på er & hoppas ni har haft en fin helg! ♥
 
 

Min kväll

Allmänt  /  2  Kommentarer
 
 
 
Min fina kom hem strax innan 17, det blev en snabb klippning och snabb dusch för att sedan fara iväg mot julbord. Vi sa "hejdå" strax efter kl 18 och då for jag vidare för att plocka upp min fina vän Elin, vi for iväg på ica och handlade det som saknades till vår tacos och sedan har vi bara ätit och myst hela kvällen, och surrat skit då såklart, på samma gång som vi kollat på idol och bachelor.
 
Har skjutsat hem Elin och nu sitter jag och gör vad jag kan för att hålla mig vaken tills A vill hem, eller ja, visst fanken kan jag väl somna, men det är ytterst oskönt att vara nyvaken och gå ut till en kall bil.. och ännu mindre roligt att köra bil över huvudtaget när man är nyvaken haha, speciellt under dessa omständigheter, kolsvart och världssämst väglag, men en viking klarar även det.
 
Kram på er och hoppas ni har haft en fin fredagkväll!
 
 

Denna dag

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
Idag är en sån ledig dag, en sån ledig dag då man egentligen har massor att göra men som man inte gör ett piss på, men så måste man få göra ibland också.
Jag blev väckt imorse utav min fina innan han for till jobbet, låg kvar i sängen ett tag och var överlycklig över att det vräkte ner snö ute.
Klev upp, åt frukost och sedan spenderade jag en stund i sovrummet och försökte få någon ordning på den oordning som är där just nu, jag vill bara att det ska bli klart någon gång så vi får flytta in där också..
 
Sen fixade jag lunch eftersom A skulle komma hem och äta, och efter det har jag iprincip bara suttit i hörnet på bilden ovan och filosoferat, blivit tjejsur över att snön just nu regnar bort och försökt fördriva tiden med diverse gerjer, ska väl plocka undan lite i väntan på att A ska sluta jobbet för sedan blir de full rulle.
 
Ikväll så ska min finaste iväg på julbord/julfest med jobbet, är rätt avis men jag kommer få sällskap utav världens bästa Elin och vi ska käka tacos och snacka skit, de är inte helt fel de heller faktiskt.
 
 
 
 

Lucka fyra

adventskalender  /  1  Kommentarer
 

Snart tvåsiffrigt

Allmänt  /  2  Kommentarer
 
 
 
 
 

tredje december

Allmänt  /  0  Kommentarer
 

Andra December

Allmänt  /  0  Kommentarer
 

Min dag

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
Denna dag började på skolan där det bara blev halvdag för min del, pappa kom och plockade upp mig kring 12 så for vi hem till lägenheten i Matfors för att han skulle få se hur sovrummet såg ut och ge oss tips/råd om vad vi kan göra åt det.
När han åkt så fixade jag lunch och strax efter det så däckade jag på soffan, och vaknade av att pappa ringde (jag som aldrig har ljud på telefonen blev otroligt chockad) men de var ju tur han ringde för då stod Elin här ute på parkeringen och ville komma in, min fina vän!
 
Vi tog iallafall å styrde våra rumpor mot birsta, känns som att jag är där typ varje dag nu, kikade på grejer och tog en fika, surrade ihjäl oss som vanligt, men de måste man få göra också.
 
När klockan började närma sig 17 så släppte hon av mig på badpojkens jobb, så åkte vi hem tillsammans, satte igång lite smått i sovrummet igen och sen gjorde jag middag.
Nu har vi precis ätit och finaste har åkt iväg en sväng för att hämta mer grejer så vi kan göra klart i sovrummet någon gååång, jag är så otålig, eller nej, otålig ska jag inte säga, men jag vill att saker ska göras pang poff, så nu får de så lov att gå undan så vi får nyttja de extra rum som vi faktiskt flyttade hit för, och så vi slipper sova på madrass i tv-rummet.
 
 
 

I mars så välkomnar vi..

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Vår fina lilla mini-ante
 
 

Som jag längtat och väntat

Allmänt  /  3  Kommentarer
 
 
 
För säkert en månad sen så kom badpojken hem med en sådanhär, och sen den dagen så har den skrikit mitt namn och väntat på att jag ska öppna första luckan, och idag, ÄNTLIGEN har det hänt. ♥
- Nu ska jag bara längta efter alla andra 24 luckor
 

Kanske en vinnare

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
 
 
 Efter många om och men så har jag nu kanske funnit mig en vinnare, en grå gardin, helt i min smak, tror jag.
Alla grå gardiner jag hittat tidigare har haft inslag av grönt eller blått, dom har varit för tjocka/tunna osvosv, de har inte varit rätt helt enkelt, men dessa tror jag faktiskt - hittills, att dom är helt perfekta i vårt kök.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Denna dag har spenderats med finaste svärmor, vi började dagen på sjukhuset och avslutade den hos Joanna (andreas aka badpojkens syster) i väntan på att papppan i familjen skulle sluta sin skola.
Vi har flängt omkring på nästan varenda affär i hela sundsvall och sökt efter röda julstjärnor och gråa gardiner, slutligen så tror jag att vi båda blev nöjda, även om de hamnade ett flertal andra grejer i korgarna efter vägen.
Vi har även hunnit med att ta en fika på charm och jag har fyllt på mina fransar, så nu känner jag mig mänsklig igen.
 
Just för tillfället sitter jag hemma i soffan (vrålhungrig) och väntar på att klockan ska ticka lite så att jag kan börja med maten.. Å nu har klockan tickat tillräckligt, så tack för mig och kram!