Kanske inte riktigt flyttkaos, men nästan

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
En tråkig mobilbild får påbörja detta inlägg då kameran ligger nerpackad nånstans i nån kartong.
Tidigare i veckan så fick jag och badpojken nycklarna till nya lägenheten, och vad har vi gjort sen dess?
Packat, burit, åkt fram och tillbaka, packat upp, burit ännu mer osvosvosv. Så hela vår helg har med andra ord spenderats på att flytta, och än är det inte riktigt klart, vi har lite små plock kvar i gamla lägenheten som vi ska köra hit idag.
 
Inatt sov vi iallafall första natten här i lägenheten, dock inte i sovrummet då det helt klart krävs en hel del mer jobb än vad vi kunnat tänka oss ifrån början, men det kommer bli kanon tillslut! :)
 
Iallafall, jag måste få dela med mig utav tre stora motgångar som denna flytt har erbjudit oss, eller ja, stora motgångar ska jag väl inte säga, men saker som ställt till det/gjort mig och badpojken frustrerade.
I fredags så skulle vi få vår nya soffa levererad, någon gång mellan 11 och 13.
När det var fem minuter kvar så ringer jag till DHL för att dubbelkolla så att dom inte glömt vår soffa på lagret (det har hänt förut haha) och jo, de hade dom, och chauffören ville inte hämta den för att köra ut den, hallå? är inte de ditt jobb?
Men, då tar man saken i egna händer och hämtar soffan själv, sagt och gjort. Sen att soffan vägde 110kg och var stor som ett as, de var en annan femma som vi faktiskt också lyckades lösa med lite hjälp från Sellbom, tack :)
 
Sak nummer två har gjort att jag förmodligen aldrig mer kommer välja att tapetsera i ett helt rum. Vi ska tapetsera om i sovrummet, så vi köpte tapeter, lim, och fick låna diverse andra grejer från mamma och micke, spackel och sånt där dvs, vi börjar på att slipa bort tapetskarvar och gör allt sånt tråkigt förarbete, när vi kommer till spacklandet så går det KANON, tills att tapeten börjar bubbla sig och ramla av.. jahapp, då var de bara till att börja om, så nu har vi fått riva bort iprincip all tapet i hela rummet, och nu måste vi spackla allting.. wiho, eller hur var de?
 
Och sist men inte minst, sak nummer 3, en liten motgång som löstes snabbt men höll på att få mig att gå i taket. Igår när vi skulle hämta sängen och har kommit fram i granloholm, så fungerar inte hissen. Pricken över i.
Denna hiss fungerar mer sällan än vad den inte fungerar, blev dedär rätt? jag tror de.
Jag ringde till någon typ av jourkontor och berättade att hissen inte funkar. Okej, vi skickar någon på måndag fick jag till svar av killen.
Nej, de är inte aktuellt. Nä okej, då skulle dom skicka någon så snart som möjligt. Jahapp
Medan jag och badpojken satt i lägenheten och funderade på om vi skulle sova på soffan eller om vi skulle sova i granloholm en natt till så hör vi hur hissen börjar arbeta igen. Tack hissguden.
 
Och nu idag då, jo, upp och hoppa, köra grejer, riva tapeter, spackla och sånt där kul, eller ja, riva tapeter behöver vi inte göra något mer för de har jag (iverhöna) redan löst, men allting annat ska göras ändå.
Kram på er och på återseende!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så satt jag här igen

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Hej vänner!
Här är jag igen, fast på en ny blogg (med gammal design.) Lite nytt och fräscht iallafall..
Jag har velat fram och tillbaka under en längre tid på om jag ska börja blogga igen - eller inte, det är trots allt ganska skönt att ha någonstans att skriva av sig eller att helt enkelt bara kunna lägga ut bilder.
 
Så, nu sitter jag här, ännu en gång. Jag tänker inte engagera mig i att göra någon form av update "såhär ser mitt liv ut just nu". Utan ni får helt enkelt bli uppdaterade allt eftersom jag bloggar eller väljer att dela med mig utav saker ni inte redan visste. Ta hänsyn till att jag dock, iprincip har glömt bort hur man bloggar som, så detta kan bli otroligt ringrostigt - plus, att jag och badpojken är typ mitt i en flytt från ett bo till ett annat, så ja, ha tålamod och förståelse helt enkelt. Tack
 
Så, mitt första inlägg på gud vet när.. Vad gör en sån som jag idag?
- Suckar över alla flyttkartonger
- Letar desperat efter kamerasladden som jag packat ner, i någon av alla kartonger (jag hittade den, annars hade jag a-l-d-r-i-g bloggat)
- Är lite glad över att det snöat yttepyttelite
- Mår dåligt över hur tomt och tråkigt ett hem blir så fort man packar ner allt sånt små plock som ljuslyktor och gardiner, det känns inte som att jag bor här längre, fast de gör jag ju typ inte heller.
- Jävlas med bloggdesignen som jävlas minst lika mycket tillbaka
- Pluggar och gör klart den absolut sista uppgiften i specialpedagogiken.
- Äter mat
- OCH sist men inte minst så har jag äntligen tagit tummen ur röven och börjat rensa bland mina såkallade vänner på ansiktsboken, jag har lyckats minska antalet från 995 till 585 och det känns BRA, superduper, men just för tillfället orkar jag inge mer, utan jag ska försöka fokusera på att göra klart min uppgift bara jag skrivit klart allt mitt trams här - vilket är typ nu.
 
 
Så, ungefär såhär ser det ut hemma nu, kartonger fyllda med fina saker står överallt, och framme står typ ingenting.. så himla tråkigt, tomt och dystert. (och ja, givetvis får ni se en bild på min lunch idag, de är ju jag som bloggar, och vad brukar jag dela med mig av förutom matbilder? typ ingenting)
 
Kram från mig!